You are here: Home » Gadgets » Zomer bij INGLOT

Zomer bij INGLOT

geschreven door Constance

Intussen is het dan eindelijk mooi weer dus ook hoog tijd voor een zomerse make-up look! En dat kan natuurlijk heel erg bij INGLOT want
de nieuwe zomerlook van INGLOT is geïnspireerd op de bohemian spirit. Mooie frisse en zachte kleuren halen de bohemienne in je naar boven en zorgen voor een vrij en onbezonnen gevoel.

sslookINGLOT introduceert 2 nieuwe looks binnen het thema: Bohemian Chic. De frisse kleuren roze, peach en lichtpaars zorgen voor een verleidelijke, zachte en ook een tikkeltje gypsy look. De eerste Look is meer naturel, met een pure, tedere uitstraling. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van
zachte kleuren, waarbij de lippen een subtiele eyecatcher zijn. Bij de tweede Look is juist gebruik gemaakt van de combinatie van basics met sprekende kleuren en een krachtig zwart oogpotloodlijntje voor een lieflijk, doch expressieve look.INGLOT SS2013 looks

Verder introduceert INGLOT (verkrijgbaar juli as.), voor een colourful summer, de nieuwe ColourPlay collectie met sterk gepigmenteerde lipsticks, oogschaduws en nagellakken. Prachtige intensieve kleuren als blauw, geel en roze die zorgen voor een expressieve festival look en zachte zomerse kleuren als peach, zeeblauw en lichtpaars voor een perfecte vakantielook. Kortom, een kleurrijke zomer met een frisse, sprankelende finishing touch! Zwarte mascara lijkt misschien genoeg, totdat je ontdekt wat een beetje kleur al kan doen. Een paars lijntje of rode lipstick, met gemak creëer je een nieuwe versie van jezelf: nog sprekender, nog sprankelender en bovendien nog meer zoals je bent. Kleur versterkt alles wat mooi is maar niet alleen je ogen, lippen of de vorm van je gezicht, maar ook worden jouw stijl, spirit en mood door kleur meer gehighlight.

INGLOT High Summer Freedom System Lipstick

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com