You are here: Home » Beauty gadgets » Je rugpijn verdwijnt met de WiTouch Pro

Je rugpijn verdwijnt met de WiTouch Pro

geschreven door Constance

ik heb zelf, net als 1 op de 5 Nederlanders, wel eens last van pijn onderin mijn rug. En daarom was ik erg blij om te lezen dat  Goodlite de WiTouch Pro gelanceerd heeft. De WiTouch Pro is het eerste draadloze TENS (Transcutane Elektro Neuro Stimulatie) apparaat met afstandbediening voor de behandeling van acute en chronische lage rugpijn.

WTP-beauty-unit-with-remote

Je plakt apparaatje dmv. zelfklevende gel pads op de onderrug en met het (gepatenteerde) programma worden pijnsignalen geblokkeerd en de aanmaak van endorfine te gestimuleerd. De WiTouch Pro is zeer eenvoudig te bedienen, kent geen bijwerkingen en beïnvloedt door de unieke vormgeving de uitoefening van dagelijkse werkzaamheden niet. Met de afstandbediening wordt het toestel geactiveerd en kan men de
intensiteit van het programma naar eigen wens regelen. Het dunne, flexibele ontwerp zorgt voor optimaal en discreet draagcomfort, waarbij de uitoefening van de dagelijkse activiteiten niet wordt verstoord.De WiTouch Pro is o.a. te bestellen via www.witouchtens.nl en wordt
geleverd met een 14-dagen-tevredenheidsgarantie.

De slimme en mooie vormgeving van de WiTouch Pro is bekroond met het winnen van een van ’s werelds meest begeerde onderscheidingen voor uitmuntend productontwerp, de ‘Reddot design award 2013’.WTP-usage-flex2

Wat houdt TENS precies in? TENS is de afkorting van Transcutane Elektro Neuro Stimulatie. Door de huid heen geeft een apparaatje elektrische stroompjes af die de zenuwen (neuro) beïnvloeden (stimuleren) om acute of chronische pijn te verminderen. TENS wordt al meer dan 25 jaar door artsen en fysiotherapeuten gebruikt voor de behandeling van pijn. Bij de werking van TENS speelt de gebruikte frequentie (in Hz) een belangrijke rol. Bij lage frequenties stimuleert TENS kleine, herhalende spiersamentrekkingen. Deze spiercontractie wordt door de hersenen gezien als beweging en stimuleert daarmee de aanmaak en vrijgave van de lichaamseigen pijnonderdrukkende stof endorfine. TENS met een hogere frequentie heeft daarentegen tot gevolg dat de pijnsignalen naar de hersenen direct geblokkeerd worden. Het programma van WiTouch richt zich op beide werkingsmechanismes. Zo ervaart de patiënt directe pijnstilling en dit effect houdt een aantal uren aan. Frequentiemodulatie zorgt ervoor dat er geen gewenning optreedt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com