You are here: Home » Gadgets » essence Studio Nails; Hulp bij het nagels lakken

essence Studio Nails; Hulp bij het nagels lakken

geschreven door Constance

Afgelopen weekend was ik weer bij het Kruidvat en toen zag ik, in het schap met de essence beautyproducten, iets heel handigs liggen. De essence Studio Nails easy 2 polish manicure helper.

ManicureHelper

Dit is een hele mond vol voor een super handig, klein, plastic hulpstukje waarmee je je nagels, zonder te knoeien, kunt lakken en dat geldt voor je handen als voor je voeten.  Het is klein roze plastic plaatje waar je, in de uitsparing, je vinger legt en je nagel over het bovenste gedeelte. Aan de onderkant zit een stukje anti-slip rubber waardoor manicure helper goed blijft staan op tafel. met een uitsparing waar je, je vinger (of teen) oplegt en dan steek je nagel uit over het bovenste gedeelte.

Het lakken van mijn nagels van mijn handen gaat prima zonder de essence Studio Nails easy 2 polish manicure helper, maar mijn teennagels zijn wel korter en bij het lakken wil ik nog wel eens de huid aan de bovenkant van mijn tenen ‘mee’ lakken en dat is met de manicure helper verleden tijd want je schuift je teennagel tot aan de uitsparing en alle overtollige nagellak komt keurig op de helper terecht ipv. op mijn tenen.

Het is een super simpel ding maar het werkt als een speer en wat een lol kan je hebben voor nog geen euro 2,-!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com