You are here: Home » iPhone » Unieke Vaderdagcadeaus

Unieke Vaderdagcadeaus

geschreven door Constance

Het is alweer bijna Vaderdag, dé dag om jouw vader eens goed te verwennen met een leuk cadeau! Over een paar dagen is het al zover en heb je nog geen idee wat je jouw vader moet geven? Wil je eens iets anders geven dan gereedschap of aftershave? Verras je vader dit jaar dan met een echt persoonlijk en origineel Vaderdag cadeau! Speciaal voor hem ontworpen met jouw eigen foto en tekst. Hieronder vind je de leukste Vaderdag cadeau ideeën.

cases
Unieke telefooncases
Is jouw vader een echte gadget man? Geef hem dan een leuke telefooncase voor zijn telefoon als Vaderdag cadeau. Er zijn vele telefooncases voor diverse soorten smartphones, iPads en tablets. Zo is er altijd wel één die op de telefoon of tablet van je vader past. Een persoonlijke telefooncase beschermt jouw vaders telefoon tegen krassen en geeft hem ook nog een unieke look! Verras je vader met dit unieke Vaderdag cadeau en plaats er een leuke vakantiefoto of een foto van zijn droomauto op. Maar ook alleen tekst, zoals een bekende quote of uitspraak is mogelijk!

chocolade hart
Vaderdag chocolade
Geef je vader heerlijke chocolade in de vorm van een hart. chocolade hart is er in de smaken puur, wit en melk. Zo zit de lievelingssmaak van je vader er altijd tussen! Zeker weten dat dit bijzondere Vaderdagcadeau in de smaak valt bij je vader. Maak het chocolade hart nog specialer met een leuke foto en tekst erop. Ook zijn er diverse leuke kaders waar je de foto in kunt plaatsen. Een lief en lekker Vaderdag cadeau!

Persoonlijke fles
Een fles wijn als Vaderdag cadeau zo saai? Maak dan een fles wijn met een persoonlijk etiket. Of je nu een fles witte, rode wijn of een fles rosé kiest, van iedere fles is het etiket te personaliseren met een leuke foto en tekst. Zo maak je van het geven van een fles wijn een speciaal Vaderdag cadeau!

Houd je vader toch meer van bier? Verras je vader dan met een speciaal biertje in een mooie houten kist bedrukt met je eigen persoonlijke boodschap. Ook kun je een heerlijke likeur cadeau geven met een persoonlijke houten kist. Voor iedere vader vind je hier een heerlijke fles drank als Vaderdag cadeau.

bier

Zit jouw Vaderdag cadeau hier toch niet tussen? Bij cadeauwinkel YourSurprise.nl vind je, tussen alle cadeaus, zeker iets waarmee je jouw vader kunt verrassen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com