You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Sony Xperia M smartphone

Nieuwe Sony Xperia M smartphone

geschreven door Constance

Sony Mobile Communications lanceert, in het najaar, de Xperia M (in de kleuren zwart, paars, wit en geel). Deze smartphone is ontworpen om de echte Sony ervaring naar een nieuwe markt en betaalbaar prijspunt te brengen.

xperia m

De Sony Xperia M heeft One Touch via NFC connectiviteit en een mooi design. Verder heeft de smartphone een groot aantal technologieën zoals een hoogwaardig scherm voor haarscherp beeld, een slimme camerafunctie voor indrukwekkende foto’s en video’s, STAMINA batterij modus voor een uitstekende batterijduur en Sony’s eigen media-apps zodat je onderweg optimaal kunt genieten van foto’s en muziek en zijn de diensten van het Sony Entertainment Network direct in de apps geïntegreerd.

De Xperia M bevat de one-touch functies van Sony waarmee je gemakkelijk en direct met slechts één aanraking van foto’s en muziek kunt genieten op verschillende apparaten, zoals de SBH20 draadloze stereo headset en het nieuwste aanbod BRAVIA televisies met NFC. De Xperia M heeft ook het, inmiddels bekende, OmniBalance design dat voor het eerst werd geïntroduceerd bij de Xperia Z. Het heeft een naadloze strakke look. Als aanvulling op haar dunne design, is de Xperia M ook voorzien van een van kleur veranderende verlichting die je zelf kunt aanpassen zodat je visueel wordt geïnformeerd over de oproepen en tekstberichten die je ontvangt.

En dit zijn de belangrijkste functies van Xperia M;
Sony’s OmniBalance design, met een groot 4” FWVGA touchscreen beeldscherm en LED verlichting
Een razendsnelle 5 megapixel camera met autofocus en HDR voor foto’s, evenals een speciale sluitertoets
One-touch functies met NFC zodat je jouw content op je televisie kunt afspelen of muziek en foto’s kunt delen met andere apparaten
Snelle prestaties door de dual-core processor
STAMINA batterij modus voor een uitstekende accuduur
Sony’s eigen audioverbeteringstechnologie genaamd ClearAudio+, xLOUD en 3D Surround Sound (VPT)

Xperia_M_Color_Range

De Xperia M heeft de speciale“WALKMAN” en Album apps en deze kunnen worden gebruikt om online en offline content aan te bieden via één enkel toegangspunt, waar vandaan je nieuwe manieren kunt ontdekken om van deze content te genieten en ook te delen. De “WALKMAN” applicatie biedt toegang tot al je gedownloade muziek, plus Music Unlimited, waar je naar meer dan 18 miljoen tracks kunt luisteren. De “Album” applicatie zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de foto’s van je Facebookvrienden, je eigen foto’s en je krijgt de mogelijkheid om afbeeldingen te sorteren op locatie, en, door de nieuwe “Faces” functie, ook op de personen die op de foto’s te zien zijn.

En verder zorgt de STAMINA batterij modus ervoor dat de standbytijd van de Xperia M wel 4 keer (of meer) langer meegaat doordat deze de  automatisch energie slurpende apps afsluit wanneer het scherm uit staat en dan worden de apps weer gestart zodra je het scherm weer inschakelt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com