You are here: Home » Gadgets » Vaderdag cadeautip; Maattas voor laptop of op reis

Vaderdag cadeautip; Maattas voor laptop of op reis

geschreven door Constance

Een maatpak wordt ontworpen naar eigen wens, waarom zou je dat ook niet doen met een laptop- of aktetas? Bij Koningsleer
kun je je tas customisen en zelf de kleur, afwerking en het aantal vakken kiezen voor een uniek, stijlvol en tijdloos exemplaar en deze tassen gaan dan jaren mee. In de stijl van een Koningsleer kun je je eigen businesstas ontwerpen en customisen, geheel naar eigen wens.

koningsleer

Bij het customisen kan jezelf de tas bepalen (het model, de kleur van het leer en de stiksels, het aantal vakken en zelfs de plaatsing van ritsen – voor als je linkshandig bent – kunnen worden gekozen). Verder kan je ook jouw initialen op de tas laten zetten. In het totaal zijn er zo’n 10 verschillende modellen en maar liefst 11.000 verschillende variaties mogelijk.

Naast de traditionele zakentas kun je bij Koningsleer ook terecht voor luxe custom-made leren reistassen, iPad hoezen, laptoptassen, notitieboeken en schrijfmappen van topkwaliteit in jouw eigen samenstelling. Zoek je bijvoorbeeld een functionele bruine stevige aktetas met ruimte voor een laptop en een extra vakje voor visitekaartjes? Of wil je liever een stijlvolle eenvoudige zwart leren documentenmap met rits en genoeg vakken om al je zakelijke papieren in te sorteren? Maar denk ook aan de perfecte reistas, bijvoorbeeld uitgevoerd in kastanjebruin leer die matcht met je zakelijke garderobe. Wat je wensen ook zijn, het exclusieve leerproduct wordt geheel naar jouw wensen samengesteld.

Koningsleer werkt alleen met het allerbeste natuurlijke, gelooide leer dat in eigen huis wordt bewerkt. De kleuren van het leer zijn op waterbasis ingewassen en dus natuurlijk en niet schadelijk voor het milieu. En verder is Koningsleer 100% Nederlands en wordt gemaakt door de bekende tassenmaker Wim Mustaers, een begrip in de exclusieve tassenwereld.

Het samenstellen en bestellen van de producten gaat via Koningsleer.com, waar je door middel van een keuzemenu eenvoudig je gewenste model ontwerpt. Wil je liever eerst inspiratie opdoen of de producten zien, ruiken en aanraken, dan heeft Koningsleer daar ook een oplossing voor: iedereen die de tassen live wilt bekijken is welkom in de Look & Feel center in Druten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com