You are here: Home » Gadgets » Samsonite voor elke trip

Samsonite voor elke trip

geschreven door Constance

Mijn favoriete koffermerk Samsonite heeft voor elke vakantie (lange of korte) een bijpassende koffer. Als stewardess ‘zweer’ ik al jarenlang bij de donkerblauwe Cordoba handbagagetrolley incl. bijpassende schoudertas, maar ook tijdens mijn privétrips ga ik alleen maar op pad met een Samsonite koffer of tas (en Testman natuurlijk).

s'cure

Motion BeautycaseDus ga je lekker zand, zee, zon opzoeken? De hardschalige kofferserie S’Cure is er in verschillende kleuren en maten en rijden super soepel door de 4 wielen. Voor de meer avontuurlijke vakantieganger zijn lichtgewicht rugzakken en reistassen onontbeerlijk, en de Univ-Lite serie heeft tassen en koffers in heel maten, modellen en kleuren.  Wil je fashionable op honeymoon, dan is de Motio koffercollectie, met bijpassende beautycase, echt iets voor jou! En natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten want voor hen is er ‘My first Samsonite‘. En deze serie bestaat oa. uit broodtrommels, toilettasjes en diverse modellen trolleys.my first samsonite

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com