You are here: Home » Gadget nieuws » Vaderdag Tip; Stropdas met foto

Vaderdag Tip; Stropdas met foto

geschreven door Constance

Vroeger waren Vaders nog heel blij met een zelf gekleide asbak (volgens mij is dat tegenwoordig een ‘not-done’ vaderdagcadeau) of een zelf gebreide sokken maar dat daar hoef je bij de moderne Vader niet meer mee aan te komen.

hema stropdas met foto

Daarom heb ik ook erg moeten lachen om een van de HEMA Vaderdag cadeautips; nl. een stropdas waarop je een fotocollage kan laten printen. Ik weet niet of er Vaders zullen zijn die dit cadeau met open armen zullen ontvangen (of zullen gaan dragen) en ik ben dan ook benieuwd wie deze fotostropdas cadeau gaat geven of als cadeau gaat krijgen. Mijn Vader in elk geval niet.

Dus misschien toch maar gewoon een van mijn andere Vaderdag tips cadeau geven en hou deze stropdas als grapje achter de hand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com