You are here: Home » Ladygadgets » Moederdag Tip: Doro mobiele telefoon

Moederdag Tip: Doro mobiele telefoon

geschreven door Constance

Heeft je moeder nog steeds geen mobiele telefoon of is dat een model uit het jaar nul? Of wil je je oma ook eens kunnen Whatsappen of leuke foto’s toesturen? As zondag is het Moederdag en het telefoonmerk Doro heeft een aantal mobiele telefoons die heel gemakkelijk te bedienen zijn en ook heel betaalbaar zijn, dus een perfect Moederdagcadeau.

Doro_PhoneEasy_740 1

De Doro PhoneEasy 740, is een smartphone die speciaal ontworpen is voor senioren. Het versturen van emails of het surfen op internet via 3G of WiFi is eenvoudig doordat het menu niet alleen op het touchscreen maar ook op het (uitschuifbare) toetsenbord te bedienen is. De telefoon heeft een 5 megapixel camera maar ook de bekende ‘noodknop’ waarmee je oma (of opa) in geval van nood hulp kan inroepen.

De Doro PhoneEasy 506 heeft een hele duidelijke en harde ringtone en het display is gemakkelijk te lezen. Tevens is het menu heel eenvoudig en zelfs voor de digibeet goed te begrijpen. Het toetsenbord is zo ingericht dat het heel gemakkelijk is om te bellen en sms-berichten te versturen. De telefoon beschikt ook over een sneltoets naar sms-berichten, evenals geheugentoetsen en voorspellende tekst. De letters kunnen naar eigen voorkeur worden vergroot en de telefoon is uitgerust met een gebruikershandleiding waardoor alle instellingen gemakkelijk zijn aan te passen.Doro PhoneEasy 506 3

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com