You are here: Home » Beauty » Moederdag tip: Dr. Hauschka cadeauset

Moederdag tip: Dr. Hauschka cadeauset

geschreven door Constance

Speciaal voor Moederdag heeft het cosmetica merk Dr. Hauschka 2 speciale cadeausets samengesteld. In het ene tasje zit een tube Rozencrème (30 ml) en in het andere tasje de Rozencrème Light (30ml).

set dr. hauschka

Verder zitten er ook in de tasjes een Reinigingsmelk en een Gezichtslotion van 30ml.  en een gratis Dr. Hauschka cosmeticaspons. De Reinigingsmelk verwijdert vuil en make-up zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten. Voor de gevoelige huid is Reinigingsmelk de dagelijkse reiniging met harmoniserende, beschermende eigenschappen om irritatie en roodheid te kalmeren. De huid behoudt zijn natuurlijke vochtbalans. De Gezichtslotion ondersteunt het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid, verfijnt de poriën, brengt het vocht- en vetgehalte in balans en geeft de huid een gezonde en levendige uitstraling. Gezichtslotion is de ideale dagelijkse versterking voor de normale, droge en gevoelige huid. De fijne poriënstructuur van de Dr. Hauschka cosmeticaspons is zeer geschikt voor een milde gezichtsreiniging en voor het verwijderen van de oogmake-up. Ideaal in combinatie met de Dr. Hauschka Reinigingsmelk.

De Rozencrème is dé klassieker van Dr. Hauschka Cosmetica. Rozencrème heeft de kracht, maar ook de zachtheid van de roos in zich voor de dagelijkse verzorging van de normale, droge en gevoelige huid. De rijke crème harmoniseert de vet- en vochtbalans en geeft de huid een ontspannen en vitaal gevoel. Zeer geschikt voor de huid die neigt naar roodheid, irritatie en couperose. En Rozencrème Light heeft de eigenschappen van de harmoniserende en vitaliserende roos en deze zijn samengebracht in een romige en gemakkelijk intrekkende dagcrème voor de droge, gevoelige huid. Rozencrème Light zorgt voor een verfijnde en egale teint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com