You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Leden helpen Proefdiervrij

Leden helpen Proefdiervrij

geschreven door Constance

Al jaren zijn wij, Testman en ik, lid van Proefdiervrij,  dit goede doel wil ik dan ook even in het zonnetje zetten.

Zij zijn een hele leuke actie gestart waarbij leden op een andere manier Proefdiervrij kunnen steunen. Zo kan je leuke artikelen maken en deze aanbieden kunnen dan verkocht gaan worden in Proefdiervrij online shop. (Het artikel moet wel door de brievenbus kunnen.) En Esther de Groen heeft dit ook gedaan dmv. haar hobby; sieraden maken.

Esther de Groen heeft 2 speciale Proefdiervrij armbanden gemaakt en aan elke armband hangen 3 bedels met 3 proefdieren, een muisje, varkentje en een vogeltje. En de opbrengst van deze armbanden gaat volledig naar Proefdiervrij.

Dus heb jij ook een leuk product bedacht en wil jij ook Proefdiervrij steunen, neem dan contact met Proefdiervrij op en wie weet wordt binnenkort jouw product wel verkocht in de webshop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com