You are here: Home » Columns » En zo sta je ineens weer in een magazine…

En zo sta je ineens weer in een magazine…

geschreven door Constance

Nou ja..niet met mijn gezicht en zonder naamsvermelding in van Kavel tot Huis. Dat is nou weer jammer…Maar toch is het altijd leuk als mensen blij zijn met hun huis en interieur en je adviezen ook tot uitvoer brengen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik voorzichtig lopend tussen de buizen van de vloerverwarming door het interieuradvies heb gegeven.

Het is inderdaad een bijzonder huis. Waar het oude en nieuwe gedeelte mooi in elkaar over lopen en toch een geheel vormen. De adviezen die ik heb gegeven gingen over de vloerbedekking, behang, indeling, raambekleding en kleurgebruik. Passend bij de smaak van de klant. Interieur en exterieur passen zo fraai en harmonieus bij elkaar. Alles uitgezocht bij Noord West Interieurs in Broek op Langedijk.

Inmiddels ben ik er wel aan gewend dat niet elke klant zegt tegen familie en vrienden dat ze interieuradvies hebben gekregen. En (soms) zelf met de eer gaan strijken. Mijn doel is een thuis te creëren voor mijn klanten, waar zij zich happy in voelen. En als ze dan in hun omgeving vertellen dat ze interieuradvies van mij hebben gehad is dat voor mij een extra bonus.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com