You are here: Home » Ladygadgets » Nieuwe Samsung GALAXY telefoons

Nieuwe Samsung GALAXY telefoons

geschreven door Constance
bureau van karton

De Samsung Galaxy Smartphone familie wordt weer uitgebreid en deze keer met 2 nieuwe modellen, de Galaxy Young en de Galaxy Fame. (Beide liggen in het voorjaar in de winkel.)

Beide Samsung modellen hebben Android 4.1 (Jelly Bean) en 4GB geheugen (wat uit te breiden is dmv. een microSD kaart). En ook hebben beide toestellen Samsung Game Hub Lite, zodat je optimaal kan gamen op je mobiel. Verder kan je heel eenvoudig een kopie maken van je persoonlijke data, zoals telefoonnummers en agenda afspraken, zodat deze informatie altijd veilig in je Samsung account staat. En wil je nieuwe widgets dan schud je je smartphone even en als je je telefoon niet kan of wil opnemen dan draai je je telefoon gewoon even op z’n kop en dan stopt je beltoon gelijk.

De Samsung GALAXY Young is klein en compact en ligt daardoor prima in de hand. De Young heeft een 3,27 inch full-touch HVGA scherm en ook heb je, via Dropbox, toegang tot al je bestanden.

De Samsung GALAXY Fame heeft een 5 mp camera, NFC en Bluetooth 4.0 en dmv. S Beam kan je content delen met andere Samsung smartphones; gewoon door de 2 telefoons op elkaar te leggen.  Daarvoor hoef je alleen maar de twee smartphones op elkaar te leggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com