You are here: Home » Eten & koken » Test; Afdruiprek voor wijnglazen van Eva Solo

Test; Afdruiprek voor wijnglazen van Eva Solo

geschreven door Constance

Jullie hadden nog een testartikel van mij tegoed, nl. over het wijnglazenafdruiprek van Eva Solo. Aangezien Testman ruim een week in bed heeft gelegen met griep was er van wijn drinken niet veel gekomen. Maar hij is weer beter en we hebben een lekker glas gedronken.

Het Eva Solo wijnglazenafdruiprek is een plat pakketje dat je open kan vouwen wanneer het nodig is, ingeklapt ligt ie bij mij gewoon in de servieskast. Ik heb diverse modellen glazen geprobeerd en alle pootjes blijven prima hangen. Volgens de gebruiksaanwijzing hang je eerst de glazen in het rekje en daarna zet je het hele rek in de vaatwasser. Nu vind ik dit niet handig, dus ik plaats eerst het rekje in een van de 2 korven (meestal in de onderste) en hang dan de glazen in het rekje.

Na afloop ruim ik eerst de onderste korf uit, haal dan wel alle glazen met rekje en al eruit en laat de glazen nog even ‘hangend’ drogen en ruim ze dan in.

Ik vind dit echt een super handige ‘keukengadget’ van Eva Solo, ook omdat ie geen ruimte inneemt als ie niet gebruikt wordt. Top!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com