You are here: Home » Schoenen & laarzen » Keds wintercollectie

Keds wintercollectie

geschreven door Constance

Vanaf vandaag kunnen toch nog de warme winterboots en wintersneakers uit het vet worden gehaald, want het gaat vriezen en waarschijnlijk zelfs een beetje sneeuwen.

En Keds geeft de gymp een winterse twist want de wintercollectie is gebaseerd op 2 thema’s; Slope Style en Urban Gardener. Slope Style is geïnspireerd op de wintersport en dat zie je terug in de combinatie van wol, fleece en bontvoering. De Urban Gardener brengt landelijke stijl en stadse invloeden samen.

Voor de mannen zijn dit de toppers: Triumph by Mark McNairy, gemaakt van canvas en suède maar als Chukka in geolied leer. De Conquest Boot is een nieuw halfhoog model, compleet met kleurige veters.


Voor de dames zijn er de Pointer, een echte klassieker maar nu in leer. En heerlijk bij kou en sneeuw is de Varsity Boot. Dit effen of geruite laarsje is een combinatie van wol en leer. En ook de Cream Puff boots zijn heerlijk tijdens een winterwandeling maar ook tijdens een gezellige après ski want deze (imitatie)bontlaarzen zien er stylish uit en zitten ook heerlijk warm.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com