You are here: Home » Accessoires » Oplader voor je Smartphone

Oplader voor je Smartphone

geschreven door Constance

Jullie weten intussen dat een van mijn grootste irritaties een lege batterij van mijn mobiele telefoon is. Maar meer en meer verschijnen er handige mobiele opladers.

En nu denk je in 1e instantie dat de A-solar Xtorm Memory Power Plug alleen een usb-stick is maar je kunt hem ook gelijk als oplader gebruiken. De usb-stick heeft een intern geheugen van 8GB en ook nog eens een 800mAh li-poymer batterij en kun je al jouw mobiele apparaten altijd en overal gemakkelijk opladen! Via de bijgeleverde Micro USB aansluiting kun je oa je Nokia, Samsung, Blackberry of HTC smartphone aansluiten en direct bijladen. Andere merken, zoals de iPhone 4 & 5, kunnen met hun eigen usb-kabel worden aangesloten op de Memory Power Plug.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com