You are here: Home » Fashion » IKEA Naaimachine

IKEA Naaimachine

geschreven door Constance

Na de brei- en haakhype komt er nog een retro activiteit terug, nl. het zelf maken van kleding. Dit is een stuk voordeliger voor je portemonnee en je kunt ook nog een heel creatief bezig zijn.

Nu kan je natuurlijk de oude Singer naaimachine van je moeder of oma van zolder halen maar die oude naaimachines zijn vaak loeizwaar en onhandig. Maar ik was laatst bij IKEA en wat schetste mijn verbazing, op de afdeling (gordijn)stoffen stond een handige, kleine en compacte naaimachine, in het wit met de bekende IKEA kleuraccenten. Je betaalt voor naaimachine SY slechts euro 79,-. Je hebt de keuze uit 13 steken en er zit ook een 10-delige accessoireset bij met daarin oa. een ritsvoetje, knoopsgatenvoet, tornmesje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com