You are here: Home » Gadget nieuws » IKEA Schroevendraaier

IKEA Schroevendraaier

geschreven door Constance
kattenmeubilair

Ik was recentelijk bij de IKEA vestiging in Amersfoort en ik ben daar niet alleen naaimachine SY tegen gekomen, maar ook de elektrische schroevendraaier FIXA.

Ikzelf vind een elektrische schroevendraaier een wereld uitvinding (en mag eigenlijk in elk huishouden niet ontbreken) want vaak hebben wij, dames, te weinig kracht in onze handen om schroeven goed in te kunnen draaien. Met een elektrische versie heb je hier geen last van. FIXA is ook nog eens heel voordelig want hij kost slechts euro 8,99 en je krijgt er dan ook nog eens 10 verschillende bits bij! FIXA is natuurlijk een ideaal (en voordelig) cadeau voor vaders, broers en minnaars.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com