You are here: Home » Beauty » CATRICE introduceert nieuwe limited edition make-up lijn; Neo Geisha

CATRICE introduceert nieuwe limited edition make-up lijn; Neo Geisha

geschreven door Constance

Volgende maand is het weer zover, dan ligt er bij Kruidvat & Trekpleister weer een CATRICE limited edtion make-up lijn in de schappen en die is deze keer geïnspireerd op Azië.

De Geisha trend was ook al te zien op de diverse catwalks; zwarte eyeliner en rode lippen en dit in combinatie met zijden kimono’s en boordloze jasjes. Limited Edition ‘Neo Geisha’ by CATRICE is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten. De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars; een combinatie van klassiek en modern. De oogschaduw is er in mat en glanzend, voor lippen en wangen zijn er kleurcrèmes en ogen worden opgemaakt met kohl en patch eyeliners. Neo Geisha is klassiek, artistiek en mysterieus.

Neo Geisha by CATRICE – Absolute Eye Colour. Dit is een hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduw – met en zonder glans – voor een subtiele of intense blik. En het Japanse bloemdessin is een blikvanger. (Verkrijgbaar in C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo.)

Neo Geisha by CATRICE – Kohl Kajal. Dit ultrazwarte Kohl Kajal potlood is ook te gebruiken als een Japanse haarspeld, voor de ultieme Geisha haardracht.

Neo Geisha by CATRICE –  Patch Eye Liners. Dit zijn zelfklevende kunststukjes in 4 verschillende vormen en geven je ogen de perfecte eyelinerlook. Je kunt ook je wenkbrauwen accentueren. In elke verpakking zitten 8 herbruikbare patches.

Neo Geisha by CATRICE – Lip and Cheek Colour. Deze crèmes hebben een fluwelen matte finish en kunnen op de lippen en de wangen gebruikt worden. Dit kan met je vingertoppen of met de speciale Lip Brush. (Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms en C03 Madam Butterfly).

Neo Geisha by CATRICE –  Lip Brush. Deze lip brush heeft een Aziatisch design en een bamboe handvat. Het kwastje is zacht en zorgt voor een perfect applicatie en is zeer geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour.

Neo Geisha by CATRICE –  Ultimate Nail Lacquer. Deze nagellak is er in 5 kleuren en houdt lang. De effecten variëren van uni tot glinsterend. (Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms, C03 Madam Butterfly, C04 Dance In Gion en C05 Planet Tokyo.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com