You are here: Home » Shoppen » Nieuw tasje van ABC

Nieuw tasje van ABC

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik al gesnuffeld aan de voorjaars- & zomercollectie van het Nederlandse tassenmerk ABC maar toch wil ik jullie een nieuw (winter)model niet onthouden.

ABC (Amsterdam Bag Company) heeft, speciaal voor bij je partyoutfit, een bijpassende tas ontwikkeld, Jack. Jack is gemaakt van faux leer en het handige formaat is perfect voor cocktailparty’s, etentjes en feesten. Jack is er in verschillende kleuren en voor deze winter kan je kiezen uit olijfgroen, grijs, paars, felrood en dieprood.

Is Jack te klein naar je smaak dan kan je alvast 2 nieuwe modellen reserveren, Ivy en Willow. Dit zijn lekkere grote modellen, waarin je oa. je laptop makkelijk kwijt kan.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?