You are here: Home » Accessoires » Onzichtbare riem

Onzichtbare riem

geschreven door Constance

Het liefst draag ik geen riemen bij een broek, want je ziet altijd de gesp door een strak t-shirt of truitje heen. Maar soms ontkom je niet aan een riem, bijv. omdat je broek halverwege de dag afzakt, de tailleband te ruim is of omdat je bent afgevallen en je nog geen nieuwe kleding gekocht hebt.

Toevallig kwam ik in de VS de Invisibelt tegen en dat is echt een super oplossing. De Invisibelt is een ‘onzichtbare’ riem die ontwikkeld is door de Amerikaanse Kathy Kramer. Zij liep, net als vele andere vrouwen, aan tegen de nadelen van een gewone riem. En de Invisibelt heeft een aantal voordelen; hij is onzichtbaar onder strak zittende kleding. Bij detectiepoortjes op vliegvelden hoeft ie niet af, je krijgt geen gaatjes in je kleding door een gesp en ook geeft de gesp geen allergische reactie. En hij is voor elke maat geschikt.

Je hoeft niet gelijk naar de VS af te reizen om een exemplaar te kopen (transparant of zwart) want de Invisibelt is gewoon online in te Nederland te shoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com