You are here: Home » Shoppen » Onlinestore Buddha to Buddha geopend

Onlinestore Buddha to Buddha geopend

geschreven door Constance

Het is eindelijk zover, de online shop van Buddha to Buddha is geopend. Dit, van oorsprong, Nederlandse merk, is opgericht in 1997 en is al jaren razend populair.

De online store is dan ook een absoluut walhalla voor Buddha to Buddha liefhebbers, want in de shop kun je naast de bestaande sieraden, tassen- en kledingcollecties ook regelmatig limited editions en e-shop exclusives vinden. Binnen Nederland, België en Duitsland geldt: voor 16.00 u besteld, de volgende werkdag in huis en dat zónder verzendkosten.

Verder ontvangen de eerste 300 klanten bij de bestelling een exclusief Buddha to Buddha item.

En dat is nog niet alles, want onder de eerste 300 klanten wordt er ook nog een luxe Buddha to Buddha goodiebag verloot die onder andere gevuld is met een zilveren armband, een leren tas, een cover voor je iPad en nog meer prachtige Buddha to Buddha items. Dus bestel snel, want wie weet ben jij wel de winnaar. (Deze wordt op de Buddha to Buddha Facebook-page bekend gemaakt.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com