You are here: Home » Beauty » Babyliss introduceert een nieuwe haarstyler

Babyliss introduceert een nieuwe haarstyler

geschreven door Constance

Wil je een mooie losse krul of golven in je haar, dan is de Babyliss Easy Waves styler echt iets voor jou.

Binnen no-time creëer je heel eenvoudig natuurlijke golven en slagen in je haar. Je kunt eindeloos en snel variëren: sexy krullen of zacht golvend haar voor een casual look. Door de keramische titanium coating wordt je haar optimaal beschermd en creëer je binnen enkele minuten haarstijlen die de hele dag perfect in model blijven. Dankzij de dubbele cilinders van de Easy Waves ben je zo klaar en het keramisch verwarmingselement verwarmt de Easy Waves tot max. 200°C graden, maar de temperatuur is ook in te stellen op 160°C of 180°C graden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com