You are here: Home » Beauty » Facebook Prijsvraag: Win een Personal Trainer

Facebook Prijsvraag: Win een Personal Trainer

geschreven door Constance

Afgelopen tijd ben ikzelf, oa. met behulp van een Personal Trainer en een uitgebalanceerd dieet, een aantal kilo’s afgevallen en tevens ook een stuk fitter geworden. Nu is de vakantieperiode vaak ‘gevaarlijk’ en komen mensen toch een wat kilo’s aan, oa. door gezellige bbq’s met de bijbehorende drankjes, hapjes en sausjes.

Bij BodyMentors (in Rotterdam) kan je weer helemaal in balans komen en dat geldt op het fysieke, mentale en sociale vlak. Dit doen zij dmv. een uniek en persoonlijk begeleidingsprogramma en een eigen trainer. Hierdoor kom je beter in vorm en voel je je energieker.

En ook op de BodyMentors Facebook pagina kan je meer informatie vinden.

Om dit alles te bereiken werkt BodyMentors met het zgn. Total Lifestyle Coaching concept.
Total Lifestyle Coaching bestaat uit drie onderdelen: 
1. Personal Training
2. Gewichtsbeheersing
3. Mental Coaching

Facebook Prijsvraag: Een van de lezers van shoppen.blogo.nl mag, 1 maand lang, kennis maken met BodyMentors. Je krijgt 2x per week een training (op maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur), een sporttest en een voedingsadvies. (Totale waarde is euro 900,00).

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs? Vertel waarom jij graag weer in shape wilt komen, met behulp van BodyMentors en zet je reactie (voor 31 augustus as.) onder dit artikel.
(En de winnaar dient ook, na de trainingsmaand, mee te werken aan een zgn. voor & na artikel op shoppen.blogo.nl.)

Mail & Win: Heb je geen Facebook account (of wil je niet dat je reactie voor iedereen zichtbaar is) dan kan je je reactie ook mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (Lees wel even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com