You are here: Home » Ladygadgets » Camera voor op fiets van de Aldi

Camera voor op fiets van de Aldi

geschreven door testman

Testman is een fanatiek mountainbiker en hij weet dat er onder de vaste ladygadgetslezers ook veel dames zitten die regelmatig mountainbiken, daarom vandaag aandacht voor een fietsgadget. Steeds vaker ziet Testman onderweg fietsers met een HD camera op hun helm bevestigd. Het zorgt vaak voor spectaculaire en prachtige beelden. Maar misschien zit je toch nog aan te hikken tegen het aanschafbedrag van bijna 300 Euro.

Daarom is het aardig dat Aldi een Action cam in de aanbieding heeft van 24,99 euro.
De camera is zo groot als je duim en wordt geleverd met 4GB SD card en volgens Aldi kun je er 2 uur mee opnemen op 1 accu. Testman kan zich voorstellen dat dit voor veel mensen een prima (goedkoper) alternatief is. Maar de aankoop kan ook als test dienen, of een cam voor op je MTB überhaupt iets voor je is. Je kan dan later alsnog een duurdere aanschaffen. Op YouTube staat een video gemaakt met de Aldi Action Cam, zodat je en idee krijgt van de kwaliteit van de beelden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?