You are here: Home » Home gadgets » Week van de Tuin Gadgets: Parfum voor je Kliko

Week van de Tuin Gadgets: Parfum voor je Kliko

geschreven door Constance

Met warm weer krijg je vaak allerlei vieze geurtjes in je kliko en dat trekt weer extra insecten aan. En dat is niet alleen vervelend voor jezelf maar ook voor de vuilnisman!


Roxasect heeft de Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne en dit helpt niet alleen tegen die vieze afvalgeur maar dood ook nog eens fruitvliegjes. Je plakt de houder vast aan de binnenkant van de deksel van de vuilnisbak of bindt de houder vast met draad om een van de scharnieren van de deksel en dan werkt ie ong. 6 weken lang. De Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne is oa. bij de drogist te koop en de houder ziet er dan ook uit als een mini kliko.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com