You are here: Home » Shoppen » Facebook Prijsvraag: Win een Cowboy Belt Bag met Peijnenburg Tussendoor

Facebook Prijsvraag: Win een Cowboy Belt Bag met Peijnenburg Tussendoor

geschreven door Constance

Wat heb jij allemaal in je handtas zitten? Waarschijnlijk, net als ik, een portemonnee, mobieltje, make-up, rijbewijs en iets lekkers.

Want steeds vaker zie je vrouwen, als ze onderweg zijn, een tussendoortje uit hun tas pakken. Voor de lekkere trek, in de tram of op de sportschool. Nu is het natuurlijk wel fijn als zo’n tussendoortje niet alleen erg lekker maar ook nog eens verantwoord is. En zo’n tussendoortje is Peijnenburg Tussendoor. Dit product is onlangs uitgeroepen tot Product van het Jaar 2012 in de categorie ‘gezonde snack’. Peijnenburg Tussendoor (in de smaken Fruit of Noten) is arm aan verzadigde vetten maar zit wel vol granen en vezels en geeft je net even dat beetje extra energie dat je nodig hebt en ze zijn ook nog eens per stuk verpakt, dus ideaal voor in je handtas!

Facebook Prijsvraag: Nu mag shoppen.blogo.nl, namens Peijnenburg Tussendoor, een lezeres heel blij gaan maken met een Cowboy Belt Bag! Je kunt deze winnen door onderaan dit artikel je reactie op Facebook te zetten met jouw antwoord (voor 6 mei as.) op de vraag:

Waarom is Peijnenburg Tussendoor ook jouw ideale tussendoortje?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com