You are here: Home » Eten & koken » Le Creuset pan

Le Creuset pan

geschreven door Constance

Ik heb zelf al jarenlang diverse pannen van Le Creuset in gebruik, zoals de bekende braadpan, steelpan en fonduepan. En natuurlijk heb ik ook 3 van die, o-zo-schattige, mini pannetjes.

En nu heeft Le Creuset het assortiment mini pannetjes uitgebreid met een miniwok (rood of zwart) en deze is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en wordt met of zonder glazen deksel verkocht. De miniwok is perfect voor een Aziatische wokschotel, maar is ook ideaal voor pasta of rijst.

En de gietijzeren minipannetjes (in 8 verschillende kleuren) hebben nu ook een metalen knop, op het deksel, gekregen en hierdoor zijn ze beter bestand tegen hoge temperaturen.  De aardewerken minipannetjes (in 16 kleuren) zijn er nu in 4 verschillende maten: 6, 8, 10 en 14 cm. en daarbij is deze serie nu uitgebreid met een minipatéterrine en een minisoepterrine.

En wil je weten wat je allemaal kan maken in de mini’s? Wat dacht je van hapjes, stoofschotels, taartjes, terrines, soep, of ragouts? En ze zijn perfect voor in de oven, grill of magnetron en kunnen zelfs in de vriezer. Het aardewerk kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Janine 25 februari 2013 - 10:47

Als vervolg hiervan is het wellicht interessant om deze review te lezen: http://www.mobileaks.nl/10526/een-eerste-review-van-de-nieuwe-htc-one. Zeer utigebreid, maar ga toch nog even wachten op de Galaxy S IV denk ik.

Gaat de One in het roze uitkomen?

Reageer
Constance 27 februari 2013 - 10:54

Janine, voor een eerlijke vergelijk is het misschien handig om op de review van de Galaxy S IV te wachten. Ik hoop dat ik binnenkort zelf ook een van de nieuwe HTC One toestellen kan gaan testen en natuurlijk kan je dit dan op ladygadgets.blogo.nl lezen. Een roze zit er niet in, alle 3 de modellen worden in zwart of wit geleverd. Maar je kunt natuurlijk altijd een roze cover bestellen. Is ie gelijk goed beschermd.

Reageer
Janine 25 februari 2013 - 10:47

Als vervolg hiervan is het wellicht interessant om deze review te lezen: http://www.mobileaks.nl/10526/een-eerste-review-van-de-nieuwe-htc-one. Zeer utigebreid, maar ga toch nog even wachten op de Galaxy S IV denk ik.

Gaat de One in het roze uitkomen?

Reageer
Constance 27 februari 2013 - 10:54

Janine, voor een eerlijke vergelijk is het misschien handig om op de review van de Galaxy S IV te wachten. Ik hoop dat ik binnenkort zelf ook een van de nieuwe HTC One toestellen kan gaan testen en natuurlijk kan je dit dan op ladygadgets.blogo.nl lezen. Een roze zit er niet in, alle 3 de modellen worden in zwart of wit geleverd. Maar je kunt natuurlijk altijd een roze cover bestellen. Is ie gelijk goed beschermd.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com