You are here: Home » Accessoires » Philips Strijkplank

Philips Strijkplank

geschreven door Constance

Misschien denken jullie dat ik een foutje heb gemaakt en dat ik een strijkijzer van Philips bedoel, ipv. een strijkplank maar dat is niet zo. Want vorige week donderdag heb ik de Philips Easy8 gezien, de perfecte strijkplank, zeker in combinatie met het Philips PerfectCare strijkijzer. (Dat ik vorig jaar al heb mogen testen, je kunt deze test nalezen.)

Wat heeft de Easy8 strijkplank allemaal voor handige snufjes? Allereerst zijn er de 2 ‘shoulderwings’ aan beide zijde van de plank, deze kan je in- en uitklappen en uitgeklapt krijg je de perfecte oppervlakte voor het kreukloos strijken van de achterkant en schouderpartij van overhemden en blouses. Daarnaast is er een kabel-/snoerhouder zodat je het snoer tijdens het strijken niet in de weg hangt en kan je de gestreken was gelijk ophangen op het rek.

En ben je, net als ik, een tv-strijker (ofwel strijk je je was tijdens het tv kijken) dan kan je de afstandsbediening of mobiele telefoon opbergen in een handig tasje dat aan de plank bevestigd zit. Verder kan je je stoomgenerator heel goed en veilig neerzetten want de Easy8 heeft een grote strijkijzermat en is de Easy8 in 6 verschillende hoogtes te zetten.

Natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig hoe de Easy8 werkt, dus binnenkort ga ik de Philips Easy8, in combinatie met de Philips PerfectCare, testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com