You are here: Home » Fashion » Sneakers met sleehak

Sneakers met sleehak

geschreven door Constance
mobiel kantoor

Ik heb jullie al eerder gemeld dat een van de schoenentrends voor aankomend voorjaar en zomer de sneaker met een sleehak of plateauzool wordt. (Je kunt dat artikel hier nalezen.)

En Serafini heeft deze sneakers in haar assortiment zitten. Het voordeel van deze sneakers is dat je wel op hakken loopt, de mooie houding krijgt, 10 centimeter langer bent en genoeg comfort om er elegant op te lopen maar je hebt niet de nadelen, zoals wankelen en hakken die enorm beschadigen of vast komen te zitten tussen kleine steentjes.

De schoenen uit de Serafini Manhattan Collectie hebben het uiterlijk van stoere sneakers, maar zijn in werkelijkheid charmante, vrouwelijke gympen met een sleehak. De hak zit verborgen aan de binnenkant van de schoen waardoor je er aan de buitenkant niets van ziet. Hierdoor maak je tijdens het lopen gebruik van de hele zool en zit deze sneaker lekker comfortabel. De sneakers gemaakt van soepel leer en suède en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Zo zijn er sneakers die aan de voorkant sluiten door middel van klittenband, maar is er ook een model waar een stoere, brede veter in zit (zie boven).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com