You are here: Home » Schoenen & laarzen » vanHaren schoenencollectie lente/zomer 2012

vanHaren schoenencollectie lente/zomer 2012

geschreven door Constance

Terwijl er volgende week een koude golf over Nederland heen komt, zie je nu al steeds meer voorjaarscollecties in de winkels liggen. En natuurlijk geldt dit niet alleen voor fashion maar ook voor schoenen.

In de winkels van vanHaren kan je kiezen uit veel verschillende modellen èn kleuren  want kersenrood, knallend oranje, snoeproze, zeeblauw en appelgroen: geen enkele garderobe mag de sprekende kleuren van dit seizoen missen. En vind je dat voor je kleding te gewaagd dan kan je die kleur prima aanbrengen dmv. je schoenen en niet alleen in leer maar in lak en suèdelook. Ben je meer een ‘natuurlijk’ type dan zijn er ook verschillende modellen in grijs, taupe, olijf en zand en deze worden gecombineerd met hout, kurk en touw.

De modellen zijn divers: peeptoes, pumps, slingbacks, sleehakken en ballerina’s maar ook dandy-achtige zomerlaarsjes en voor de sportieve types bootschoenen en espadrilles.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com