You are here: Home » Columns » Woontrend 2012 vitrinekasten

Woontrend 2012 vitrinekasten

geschreven door Constance

Waar word je gelukkig van in huis? Juist: je eigen spullen! Een vitrinekast geeft je de mogelijkheid om te laten zien wie je bent en wat je mooi vindt. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wát je in een vitrinekast zet, het totaalplaatje is het belangrijkste.

En als je een nieuw interieurbeeld wilt… is dat zo geregeld door andere spullen achter de raampjes van je kast te zetten. Alles staat bijna leuk in een vitrinekast; serviezen, schilderijtjes, boeken en leuke trendy accessoires. Maak een mooie indeling gebaseerd op kleuren die terug komen in je interieur of maak er een gezellig rommeltje van. Maak het net zoals het bij jou en je interieur past.

 

Een vitrinekast in elke stijl

Je koopt ze in soorten en maten; klassiek, landelijk en modern. De vitrinekasten van sloophout die nu te koop zijn vind ik al mooi zonder dat ze gevuld zijn en ze passen zowel in een klassiek en modern interieur. Omdat de kasten gemaakt zijn van gebruikt hout, passen ze ook nog eens in een andere trend van 2012: hergebruik. Op de grote meubelbeurs Maison et Object in Parijs bleek maar weer een hoe sterk die trend is: http://www.nu.nl/vrouw/2721942/natuur-herleeft-woongebied.html

De sloophoutvitrinekastenvan deze blog vind je bij bij Loods5 en op de site van Woodshoo.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com