You are here: Home » Accessoires » Eco Chic bij No Problem Living

Eco Chic bij No Problem Living

geschreven door Constance

Alles lijkt wel Eco te moeten zijn… Eco Leven, Eco bouwen, Eco Stroom, Eco Wonen…. het lijkt wel een toverwoord.

Eco- logisch, duurzaam, hypoallergeen alles lijkt met elkaar verweven. Hele huizen zijn Eco gebouwd, goed voor het milieu. Maar ook je accessoires in huis kunnen Eco zijn, bijvoorbeeld  je plaid op de bank!

De wollenplaids van Elvang uit Denemarken zijn helemaal eco en niet te vergeten hypoallergeen. Deze plaids zijn gemaakt van Alpacawol ze zijn warm, zacht en erg mooi om te zien en niet te vergeten reuze praktisch.

Maar ook Eco Chic bestaat. Hadden we voorheen Modern Chic of Puur Chic nu is ECO CHIC je van het! Laatst zag ik tassen van het Deense merk GrünBAG. Uniek in hun soort, kleurrijk, apart  leuke modellen en ja…echt ECO CHIC!  Een mooi initiatief van twee Deense dames, Tante & Nichtje onder het motto:  Duurzaamheid & Milieu.  Maar ook het goede doel speelt een rol.

De tassen van grünBAG zijn gemaakt van recycled restmateriaal afkomstig van diverse bronnen zoals zeilen, banners en tenten. Hierdoor wordt het milieu gespaard doordat deze materialen niet in de afvalvernietiging terecht komen. De fabrikanten van deze producten besparen daarnaast ook op de kosten die dit met zich meebrengen, waardoor GrünBAG heeft besloten 10 procent van de opbrengst van de verkoop te doneren aan Artsen zonder Grenzen. Een nobel initiatief… met een tas van GrünBAG mag je gezien worden!

Denemarken en het milieu zijn al jaren met elkaar verbonden. Design en comfort, zowel binnen als buitenshuis. Ik zie dat graag!

Wil Pul Stylist voor de InterieurTipgever regio Amsterdam, Haarlem, Leiden e.o. 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com