You are here: Home » Shoppen » Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag

Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag

geschreven door Constance
karton

Over ruim 2 weken is het weer zover, dan is het weer Valentijnsdag en speciaal voor 14 februari heeft Tiffany & Co. een mooie sieradenlijn.

Verder viert in 2012 Tiffany & Co. haar 175-jarig bestaan met collecties voor ieder bijzonder moment. Alle Valentijnssieraden zijn geïnspireerd op de liefde, zoals de Tiffany Hearts hangers met romantische inscripties, mooie diamanten hangers en sprankelende diamanten oorbellen met roze edelstenen.

De Tiffany Hearts-collectie bestaat uit kettingen met hartvormige hangers in sterling zilver of 18-karaats rosé goud,  ingegraveerd met de  romantische woorden I Love You.  En in sommige hangers kunnen liefdevolle boodschapjes worden opgeborgen.  Ook zijn er platina hangers voorzien van fijne diamanten, in de vorm van een hart of cirkel, het symbool voor de eeuwige liefde. Zoek je een paar mooie oorbellen, dan zijn de Tiffany & Co. diamanten oorbellen met roze edelstenen natuurlijk ook een perfect cadeau. En sieraden worden natuurlijk verpakt in het beroemde èn bekende Tiffany Blue doosje met een witte strikje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com