You are here: Home » Audio & video » Samsung introduceert Fashion TV App

Samsung introduceert Fashion TV App

geschreven door Constance

Speciaal voor de Samsung Smart TV heeft Samsung de Fashion TV App geïntroduceerd en met deze app ben je altijd op hoogte van het laatste nieuws uit de modewereld.


Tevens krijg je ook live streams van modeshows en fotoshoot en ontvang je exclusieve behind the scenes beelden van modellen, ontwerpers en celebrities gewoon thuis op de bank! Fashion TV is het enige mode & beauty kanaal dat wereldwijd 24 uur achter elkaar het laatste en meest exclusieve nieuws uit de modewereld uitzendt en er kijken meer dan 350 miljoen fashionista’s in 193 verschillende landen naar. En ook met meer 20 miljoen YouTube bezoekers per maand is Fashion TV de meest bekeken zender in haar soort. Vier maanden lang zal de Fashion TV App exclusief beschikbaar zijn voor Samsung Smart TV.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com