You are here: Home » Fashion » Valerie Stockholm fashion

Valerie Stockholm fashion

geschreven door Constance

Tijdens de open dagen van de diverse pr bureaus, in oktober jl., heb ik kennis gemaakt met een aantal nieuwe merken en er waren er een aantal die er voor mij uitsprongen.

Ik ben sowieso een ‘fan’ van Scandinavische mode en ik was dan ook gelijk verkocht toen ik de collectie van Valerie Stockholm zag hangen (bij LOF/PR). Valerie Stockholm heeft een geheel eigen stijl, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van zijde, kant en fluweel, en zonder dat het tuttig wordt. Voor aankomend voorjaar en zomer heeft Valerie Stockholm veel bijzondere jurkjes en rokjes in haar collectie opgenomen en deze zijn perfect om te dragen tijdens een lentebruiloft of een zomers feest. Ik werd helemaal hebberig want wat is dit een mooi en elegant!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com