You are here: Home » Eten & koken » Ugg winkel in Maasmechelen Village

Ugg winkel in Maasmechelen Village

geschreven door Constance

Regelmatig openen er in Maasmechelen Village nieuwe winkels hun deuren en zo zijn er afgelopen maand al 3 nieuwe winkels bijgekomen: voor beenmode kan je terecht bij Falke, overheerlijke bonbons zijn er van Neuhaus en het Finse designmerk Iitalla.

Maar wil je eens goed uitpakken met Sinterklaas of Kerst, wacht dan nog even tot 24 november as. Want speciaal voor alle Ugg fans heb ik fantastisch nieuws: op die datum wordt nl. een heuse Ugg Outlet store geopend in Maasmechelen Village. En elke dag, van maandag t/m zondag kan je terecht voor allerlei koopjes en aanbiedingen en dat is deze, dure, tijd toch mooi meegenomen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com