You are here: Home » Home gadgets » Service van Baumatic

Service van Baumatic

geschreven door Constance

Ruim 2,5 jaar geleden heb ik jullie enthousiast gemeld dat ik in een Baumatic wijnkoelkast in mijn keuken had staan. Maar helaas, deze wijnkoelkast heeft (natuurlijk nadat de garantie was verstreken) het begeven. De monteur concludeerde dat het gas dat ervoor zorgt dat de koelkast ook echt koelt totaal verdwenen was, waardoor de temperatuur werd niet lager dan 16 graden werd en dat is toch echt te warm voor een lekkere fles champagne, cava of crémant. (Je kunt het artikel hier nalezen.)

Zoals ik al meldde was de garantietermijn net verstreken en ik was toch wel een beetje verbaasd dat iets dergelijks al na zo’n relatief korte tijd kon gebeuren. Daarom heb ik contact gezocht met Baumatic Benelux en mijn verhaal/probleem uitgelegd. Ik had nl. in 1e instantie al de koelkast laten repareren omdat het eerst leek alsof het alleen een ventilator-probleem was maar dat bleek 1 week later dus niet het geval, helaas. Hierop heeft Baumatic even een kort beraad gehouden en omdat zij het toch wel erg vervelend vonden (ook omdat ie nog niet zo oud was) heb ik een aanbod gekregen dat ik, eigenlijk, niet kon weigeren. Ik heb, met een bijbetaling, een nieuwe wijnkoelkast van Baumatic ontvangen. Het model dat ik had, was intussen uit de collectie en daarom heb ik nu de Baumatic BWC 600SS gekregen en deze heeft standaard mooie houten legplanken en er kunnen ook nog eens meer flessen in! (En ik krijg ook, aankomende week, een elektrische kurkentrekker van Baumatic cadeau.) Dus ik ben weer helemaal blij en natuurlijk hoop ik wel dat deze wijnkoelkast het langer vol houdt dan 2,5 jaar. 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com