You are here: Home » Fashion » Basic kleding en accessoires, BY-BAR

Basic kleding en accessoires, BY-BAR

geschreven door Constance

Nederland is een nieuw basic kledingmerk rijker; BY-BAR. En deze basics zijn heel vrouwelijk en gemaakt van zachte katoen, zijde, fluweel en wol.

Ondanks het feit dat BY-BAR een collectie met basics is, zijn er heel veel bijzondere accenten en details op de kledingstukken en accessoires terug te vinden, zoals gesmokte details, crochetta, metalen pailletten en kraaltjes. Vergrijsde bruintinten, pastels en nearly black navy vormen de basiskleuren van de BY-BAR wintercollectie. En de veelal gouden sieraden met vergrijsde pastels of juist fel gekleurd melkglas zorgen voor een twinkeling in de wintercollectie.

Er zijn een 9 verkooppunten en anders kan je gewoon lekker online shoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com