You are here: Home » Gadget nieuws » Melkopschuimer van Philips Saeco

Melkopschuimer van Philips Saeco

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een fan ben van een melkopschuimer en er komt steeds meer keuze. Want ook Philips Saeco komt, vanaf volgende maand, met een melkopschuimer.

Wat is precies het principe van een melkopschuimer? De melk wordt tegelijkertijd verwarmt en opgeklopt (op hoge snelheid) en daardoor krijg je een dikke melkschuimlaag. De melkopschuimer heeft een ergonomische handgreep, slipt niet weg en is geheel snoerloos waardoor deze makkelijk te gebruiken is. De speciaal ontworpen schenktuit zorgt ervoor dat je het melkschuim zonder te morsen in je kopje of glas schenkt. Ook met de Philips Saeco melkopschuimer kan warme en koude melk opschuimen, dus een warme Latte Macchiato of een Iced Cappuccino. De melkopschuimer zorgt voor romig schuim en in de melkopschuimer zit een anti-plaklaag met een uniek opschuimingsmechanisme dat schoonmaken makkelijker maakt.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Hassankhan 9 oktober 2011 - 21:37

Ik ben een grote latte macchiato fan! Dus is deze melkopschuimer erg handig!

Reageer
Hassankhan 9 oktober 2011 - 21:37

Ik ben een grote latte macchiato fan! Dus is deze melkopschuimer erg handig!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com