You are here: Home » Fashion » Casio horloges

Casio horloges

geschreven door Constance

Bij horloges.nl, kan je terecht voor een van de grootste collecties Casio modellen van Nederland, die online beschikbaar is.

 

Natuurlijk verkoopt horloges.nl de bekende, classic, Casio horloges en een van de leukste hiervan vind ik zelf het gouden retro model, compleet met digitale wijzerplaat. In de jaren 80 was je echt helemaal hip als je dat horloge droeg (en ja, ik heb het ook gehad, want dan hoorde je er pas echt bij. Compleet met gouden pumps en grote gouden oorbellen!) Behalve de Classic Casio modellen heeft horloges.nl ook de Baby-G en de G-Shock horloges in het assortiment. Misschien weet je niet helemaal wat het verschil is tussen de twee G’s. De Baby-G horloges zijn speciaal bedoelt als de vrouwelijke tegenhanger van de G-Shock horloges. Natuurlijk kan je als dame ook de G-Shock modellen dragen, maar deze zijn over het algemeen wat stoerder en wat groter, terwijl de Baby-G modellen meer bestemd zijn voor vrouwelijke, smallere, pols. En dat zie je ook terug in de kleuren, zoals roze, wit, paars, rood en licht blauw.

Dus er zal er vast wel minimaal 1 van je gading bijzitten denk ik zo. (En natuurlijk zijn dit ook perfecte December cadeaus, in de schoen of onder boom.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com