You are here: Home » Columns » Lekker slapen onder SNURK beddengoed.

Lekker slapen onder SNURK beddengoed.

geschreven door Constance

Vaak denk je niet eens goed na over je beddengoed, je gaat er elke avond onder liggen en als het gewassen moet worden trek je een nieuw exemplaar uit de kast.Ik wam op de site van SNURK toch leuke beddengoed tegen!  Met de ontwerpen van SNURK beddengoed ga je bewust je kijk op dekbedovertrekken en kussen veranderen. Levensechte prints van bijvoorbeeld straatstenen, kartonnen dozen of gebreide dessins die levensecht aandoen.

De prints worden op de stof gedrukt. Soms digitaal, soms zeefdruk, afhankelijk van wat het mooiste resultaat oplevert per design.  Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste katoen, ze produceren milieuvriendelijk en kinderarbeid vrij.

Verschillende designs:

‘Granny’ is het meest kleurrijke dekbedovertrek van SNURK tot nu toe. Geïnspireerd op een haakpatroon uit grootmoeders tijd en vierkantje voor vierkantje met de hand gehaakt.

 

‘Bob’ is een heerlijk zacht, wit dekbedovertrek met aan het voeteneind de print van een slapende Beagle hond, beter bekend als Bob. Bob houdt van snuffelen, niet luisteren en boterhammen jatten van het aanrecht. Maar nog het meest houdt Bob van slapen. Dus ligt hij daar lekker opgerold op je dekbed.

‘Twirre’ houdt van breien met pennen zo lang als bezemstelen. En de bollen wol die ze gebruikt lijken wel basketballen. Daarvan krijg je breiwerkjes zo groot als een dekbed. En zin om vanavond vroeg onder de ‘wol’ te kruipen.

Goed doel:

Slaap onder een kartonnen doos of op de stoep en steun stichting zwerfjongeren Nederland. De meeste mensen weten wel dat er in ons land volwassen zwervers bestaan. Maar er zwerven helaas ook veel jongeren op straat. Naar schattingen zijn er maar liefst 5000 dak- en thuisloze jongeren. En er is te weinig opvang: voor slechts één op de tien.

Snurk beddengoed is op het idee gekomen samen te gaan werken met Stichting Zwerfjongeren Nederland. Van de collecties Le-Clochard en Le-Trottoir gaat 40% van de opbrengst naar deze stichting om woonprojecten te ondersteunen en later een zelfstandig bestaan op te bouwen, dit door middel van een opleiding of baan. Eigenlijk is SNURK beddengoed dus wel bijzonder te noemen. Dit omdat de ontwerpen anders zijn en er een goed doel mee geholpen wordt.

Want zeg nou zelf een daklozen dekbedovertrek slaapt alleen lekker als je er ook daklozen mee helpt!

En…ik ben Cynthia Meijer ik wordt de nieuwe stylist voor de regio Overijssel. Ik neem het stokje over van Marjon. Binnenkort ben ik op de site van De InterieurTipgever te zien.

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Haakpatroon | hakenvoorbeginners.nl 28 oktober 2011 - 01:55

[…] het voeteneind de print van een slapende Beagle hond, beter bekend als Bob. … Read more on Wonen.Blogo.nl No Comments Haakpatroon […]

Reageer
Uw matras schoonhouden « Meubeltips 23 januari 2013 - 12:17

[…] eruit ziet maakt eigenlijk niet uit aangezien u uw bed toch wel mooi opmaakt met zelf gekozen beddengoed. Wel belangrijk is dat de matrashoes comfortabel is en niet ongemakkelijk ligt en geen geluid maakt […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com