You are here: Home » Accessoires » Handsfree telefoneren met de Gigaset

Handsfree telefoneren met de Gigaset

geschreven door Constance

Misschien ben je al tijden afgestapt van een vast telefoontoestel, maar speciaal voor iedereen die nog steeds een vaste lijn heeft, is er een hele leuke (en handige) telefoonset. (En ja, Testman en ik hebben thuis ook gewoon nog een vaste lijn.)

De Gigaset L410 handsfree clip zorgt ervoor dat je altijd je handen vrij hebt tijdens het bellen, zodat je gewoon door kunt gaan met bijv. strijken, emailen, in de tuin te werken of af te wassen, want wij, vrouwen, kunnen tenslotte meerdere dingen tegelijk!

In een onderzoek van Gigaset  is dan ook naar voren gekomen dat er tijdens het telefoneren vaak ook andere dingen gedaan worden, zoals koken of de was. En speciaal hiervoor is dus de Gigaset L410 bedacht, want je klemt de clip vast aan je kleding (deze clip staat in verbinding met de vaste telefoon) en hierdoor bel je handsfree. Als je gebeld wordt, druk je op de (groene) knop om op te nemen en kan je het geluidsniveau regelen.

Je kunt de clip gebruiken in combinatie met alle Gigaset toestellen en ook voor basisstations van andere merken.  Daarnaast registreert het vaste toestel de clip automatisch wanneer deze je voor de eerste keer gebruikt. Geen moeilijke gebruiksaanwijzingen en handleidingen dus! Een telefoontje van een ander draadloos toestel kan ook worden doorgeschakeld en kan je met L410 deelnemen aan conference calls.

De Gigaset L410 is te koop in combinatie met de Gigaset C610. De C610 is een toestel met veel mogelijkheden en door de ingebouwde babyfoon met talk-back functie ook perfect voor gezinnen met jonge kinderen.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Hassankhan 9 oktober 2011 - 21:35

Wat handig! Zo kan ik meteen mijn huishouden doen als ik in gesprek ben!:)

Reageer
Hassankhan 9 oktober 2011 - 21:35

Wat handig! Zo kan ik meteen mijn huishouden doen als ik in gesprek ben!:)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com