You are here: Home » Beauty » Gosh Cosmetics, exclusief bij Het Kruidvat

Gosh Cosmetics, exclusief bij Het Kruidvat

geschreven door Constance
The Worst Room

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen ben ik weer aanwezig geweest bij de presentatie van de nieuwe (wintercollectie) van Het Kruidvat. Behalve de verschillende huidverzorgingsproducten is er ook uitgebreide aandacht geweest voor de 4 cosmetica merken die exclusief bij Het Kruidvat verkocht worden. Dat zijn Essence, Catrice, NYC en Gosh Cosmetics.

Het eerste cosmeticamerk dat ik onder jullie aandacht wil brengen is Gosh Cosmetics. Gosh Cosmetics komt oorspronkelijk uit Denemarken en heeft een breed scala aan producten, voor gezicht, ogen, lippen, nagels en beautytools. Ik heb zelf van Gosh Cosmetics de Velvet Touch Eye Primer, de Waterproof Eye Shadow Base en de Intense Lip Colour opgestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

De Velvet Touch Eye Primer is speciaal bedoeld om fijne rimpeltjes en lijntjes, rondom je ogen, op te vullen en ook blijft je oogschaduw, foundation, concealer en poeder langer en beter zitten. Je gebruikt eerst je normale dagcrème en daarover heen gaat de Eye Primer. Bij mij werkt vooral het opvullen perfect want voor het beter blijven zitten van mijn oogschaduw heb ik de Waterproof Eye Shadow Base gekregen. De Base zorgt ervoor dat je oogschaduw niet in de plooitjes van je oogleden gaat zitten en dat je de hele dag (en nacht) een mooi mat effect houdt. En bij mij is de oogschaduw, zelfs na een lange vlucht, helemaal perfect blijven zitten. En deze producten zijn ook nog eens parfumvrij!

Verder weten mijn vaste lezeressen dat ik een echte lipgloss fan ben, en dat ik altijd bang ben dat van ‘normale’ (matte) lippenstift hele droge lippen krijg. Maar toch moet je met je tijd meegaan en daarom was ik ook heel blij met de Intense Lip Colour. Dit is een combinatie van een lipgloss en een lippenstift. Je brengt de Lip Colour aan dmv. een kwastje en door de hoge concentratie kleurpigmenten blijft de kleur echt lang zitten, maar je hebt gelijk toch het gevoel dat je lippen zacht en soepel blijven, net als bij een lipgloss. De Intense Lip Colour is er in 6 kleuren en je kunt de Lip Colour heel gemakkelijk opbrengen aangezien er aan de buitenkant een spiegeltje zit en in de applicator een lampje.

Wat heeft Gosh Cosmetics nog meer aan leuke en handige producten? De Light’n Shine Lip Glaze, dit is een lipgloss (in 6 kleuren) waarbij ook aan de buitenkant een spiegeltje zit en de applicator heeft een ingebouwd lampje. Verder is er ook de Brow Kit, dit zijn 3 kleuren wenkbrauwpoeder (die alleen of gemixt kunt gebruiken) en 1 wax waarmee je je wenkbrauwen in ‘shape’ kunt brengen.

Verder heeft Gosh Cosmetics heel veel verschillende kleuren oogschaduw (mono, duo, trio en quatro sets), eyeliners en nagellak. En niet alleen voor de jonge meiden, maar ook de oudere ‘meisjes’ kunnen perfect terecht bij Gosh, dus bij Het Kruidvat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com