You are here: Home » Fashion » Pink Ribbon: Roze leesbril

Pink Ribbon: Roze leesbril

geschreven door Constance
New Dutch roofing tile

Aangezien het alweer de maand oktober is, ga ik de aankomende tijd jullie aandacht vragen voor een aantal speciale Pink Ribbon artikelen. Ik heb een tijdje geleden al geschreven over de speciale hele handige Pink Ribbon byTOM tas van Claudio Ferrici, de heerlijk voedende AVEDA Pink Ribbon handcrème en de mooie Manfield Pink Ribbon pumps.

Speciaal voor Pink Ribbon introduceert de webshop mijnleesbril.nl een roze Doktor leesbril en het model is retro en trendy. Ook heeft de webshop de handen ineengeslagen met het bekende sieradenmerk Dji Dji Italia. En speciaal voor de Pink Ribbon actie maak je bij aankoop van deze roze leesbril, kans op een van de vijf gouden kettingen uit de Miss Spring collectie van Dji Dji Italia. (De rose gouden ster aan deze ketting staat voor een mooie gedachte, namelijk het verleden achter je laten.)

De speciale Roze Doktor leesbril is t/m half november as. te koop voor slechts euro 24,95 en daarvan gaat euro 5,00 naar de Stichting Pink Ribbon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com