You are here: Home » Accessoires » Jabra sportheadsets

Sporten met een headset is iets dat meestal niet goed gaat, maar gelukkig heeft headsetspecialist Jabra het assortiment uitgebreid met nieuwe SPORTS modellen. De hoofdtelefoons, met of zonder draad, zijn perfect om mee te sporten en het zijn de Jabra SPORT, SPORT-CORDED en ACTIVE.


De Jabra SPORT is de eerste Bluetooth headset waarbij je tegelijkertijd naar muziek kunt luisteren en telefoonoproepen kan beantwoorden tijdens het trainen. En met de ingebouwde FM radio, A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) technologie en een krachtig basgeluid zorgen voor de een perfecte ondersteuning van je workout. De stereo headset heeft een microfoon met windscherm, en is beschermd tegen regen, stof en stoten waardoor je je lekker kunt uitleven. En door het ergonomische, achter-het-oor, ontwerp en drie verschillende soorten Eargels zit de Jabra SPORT veilig en comfortabel.

Verder wordt de Jabra SPORT geleverd met een armband tasje waardoor je de headset gemakkelijk kan meenemen is tijdens het sporten en de gratis download van Endomondo Sports Tracker (een hardloop applicatie voor smartphones met specifieke eigenschappen speciaal ontworpen voor de Jabra SPORT) is inbegrepen. Met deze app kan je eenvoudig en snel updates krijgen over je snelheid, afstand en rondetijden. Verder krijg je gesproken updates direct via je headset te waardoor je niet meer op je horloge hoeft te kijken. Ook kan je je laatst gelopen routes te bekijken op de smartphone via GPS tracking. De Endomondo app is geschikt voor alle iPhone, BlackBerry en Android handsets.

De 2 andere headsets zijn de Jabra SPORT–CORDED en Jabra ACTIVE en zijn bedoeld voor iedereen die gewend is aan het sporten met een headset met een draad. Met de Jabra SPORT-CORDED kan je makkelijk schakelen tussen muziek en telefonische oproepen en biedt bescherming tegen regen, zweet en stoten. En door het ergonomische, achter-het-oor, ontwerp en drie verschillende soorten Eargels zit de Jabra SPORT-CORDED comfortabel.

En tenslotte is er nog de Jabra ACTIVE. (Ik heb zelf begin dit jaar de Jabra ACTIVE getest, lees dat artikel hier na.) De Jabra ACTIVE is een stereo headset met een draadje, die bescherming biedt tegen zweet en water  en door  de Eargels past ie prima hierdoor blijven ze perfect zitten tijdens het sporten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com