You are here: Home » Schoenen & laarzen » Sylvia Geersen en Shick* lanceren schoenencollectie

Sylvia Geersen en Shick* lanceren schoenencollectie

geschreven door Constance

Het schoenenmerk Shick* en topmodel Sylvia Geersen hebben gisteren hun 1e gezamenlijke collectie gelanceerd:  ‘Sylvia’s Secrets Collection’.

De collectie bestaat uit zeven items: een glamourous bootee in rood, zwart en cognac, een sexy rode en cognac-kleurige pump en een stylish clutchbag in zwart of rood. De inspiratie voor deze items haalde Sylvia uit haar turbulente leven als model. Sylvia Geersen werkte vorig jaar als het gezicht voor het schoenenmerk Shick*, maar door de persoonlijke problemen van Sylvia kwam hier een einde aan. Nadat ze hard aan zichzelf had gewerkt en er weer helemaal bovenop was, besloot Sylvia persoonlijk haar excuses te maken bij de directeur van Shick*, Henk Sieders. Haar excuses werden geaccepteerd en zeer gewaardeerd. En omdat Shick* in Sylvia gelooft en haar graag een tweede kans wil geven, is het idee voor de “Sylvia’s Secrets Collection‟ ontstaan. De collectie is vanaf de eerste week november te koop in de winkels bij Dolcis en bij een aantal Invito filialen en online kan je vandaag al terecht. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com