You are here: Home » Gadget nieuws » Pink Ribbon: Samsung Pink Ribbon telefoons

Pink Ribbon: Samsung Pink Ribbon telefoons

geschreven door Constance

Zoals elk jaar, heeft ook dit jaar, Samsung samen met KPN 2 speciale limited edition Pink Ribbon telefoons uitgebracht.

En 2 mobieltjes die dit jaar een roze (en een wit) jasje hebben zijn de Samsung Galaxy S Plus en de Samsung Ch@t335. De Samsung Galaxy S Plus is een Android toestel en wordt aangeboden incl. een KPN abonnement. Bij dit toestel krijg je een speciale Pink Ribbon sticker, een witte en een roze cover cadeau! De Samsung Ch@t335 is een prepaid toestel (incl. euro 10,00 beltegoed) en heeft een witte cover.

Bij aanschaf van een van deze toestellen wordt er euro 10,00 gedoneerd aan de Stichting Pink Ribbon en wordt er een pakje weggehaald bij Barry Atsma. De actie loopt t/m eind november maar hoe meer toestellen er gekocht worden des te eerder is Barry Atsma uit de kleren 😉

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com