You are here: Home » Beauty » Pink Ribbon artikelen

Pink Ribbon artikelen

geschreven door Constance

Bij steeds meer winkelketens, zoals Perry Sport, Etos en Didi, kan je speciale Pink Ribbon artikelen kopen en hieronder heb ik een aantal leuke dingen voor je op een rijtje gezet. Bij alle winkels is de speciale Pink Ribbon geluksarmband te koop.

Bij Perry Sport is er een leuke, handige roze biddon te koop, dus ideaal voor iedereen die regelmatig lekker aan het sporten is. (BTW lichaamsbeweging helpt om borstkanker tegen te gaan.) Etos heeft zelfs 5 verschillende artikelen: een sjaal, een wikkelarmband, een tashanger, een Quickdry nagellak en 2 kleuren Ultra Shiny lipgloss met een spiegeltje en een lampje. Kledingwinkel DiDi heeft een speciale sjaal bedacht met daarop een aantal fabeldieren. Ook bij Blokker kan je terecht voor Pink Ribbon accessoires: een big shopper, een paraplu, een sleutelhanger, een paar sokken en grote sjaal/omslagdoek. En ook Wendy van Dijk draagt haar steentje bij want zij heeft voor het KWF, als opvolger van het armbandje, een klein sjaaltje ontworpen.

Tevens kan je bij alle winkels de speciale Pink Ribbon geluksarmband, editie 2011, aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com