You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Speciale aanbiedingen bij Living Social

Speciale aanbiedingen bij Living Social

geschreven door Constance
urban desk

Vandaag kan je, via Living Social, een hele leuke (en lekkere) deal sluiten, nl. de overheerlijke bonbons Chocolaterie Van Soest voor een prikkie kopen.

De Super Deal van vandaag is dat je voor euro 14,00 aan chocolade uitkiezen en je betaalt slechts euro 7,00! Dat wordt dus smullen. Van Soest heeft in 2009 de ING Retail Jaarprijs voor de Beste Starter van het Jaar gewonnen en dat proef je.

Woon je in Tilburg (of omgeving) en wil je ook genieten van een Super Deal dan kun je hier terecht voor een FishSpa, voor 2 personen, bij de Mist City Spa. Je betaalt euro 38,- en vervolgens kan je, samen met je vriend(in), man of moeder, genieten van een 45 minuten durende peeling en na afloop zijn je voetjes weer zacht en poezelig.

Andere Living Social Super Deals vandaag zijn oa. een French Manicure, Voetmasker en Spa Pedicure bij Mujer Latina in Amsterdam, een ontbijtarrangement voor 2 in Haarlem (Hofje zonder Zorgen), een 2-ganger diner voor 2 personen bij Restaurant Topkapi in Den Haag of een wasbeurt voor je auto in Rotterdam (Sol Andalucia).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com